Patronul Petrolului a declarat că Peterson Pecanha va rămâne la Petrolul. Unul dintre motivele pentru care nu va pleca este, în viziunea oficialului, faptul că sunt puţine echipe care i-ar oferi un salariu mai mare ca la Ploieşti.

Presa a scris că portarul le-a cerut celor de la Dinamo un salariu de 12.000 de euro pe lună. “Pentru Pecanha nu am discutat nimic cu nimeni. Am citit şi eu în presă că a cerut nu ştiu cît celor de la Dinamo şi chiar m-a amuzat. Nu cred că poate cineva să îi ofere în acest moment salariul pe care el îl cîştigă la Ploieşti. Eu zic că e mai bine ca Dinamo să îşi ia gîndul de la Pecanha, ştiind ce salariu are la noi. Pînă la vară Pecanha nu va pleca de la Petrolul”, a spus Dan Capră pentru fanatik.ro.

În principiu, Pecanha poate pleca oricând, în cazul unei oferte mai bune, graţie unei clauze din contract. În timpul campionatului, conducerea a avut unele nemulţumiri legate de prestaţiile sale care, în opinia conducătorilor, nu s-au ridicat la nivelul salariului pe care îl primeşte.