La Petrolul s-au reuşit nişte momente antologice sezonul ăsta.  La început a fost Joiţa cu noul lui ciclu sportiv şi economic ce prevedea calificarea în playoff şi vânzări de jucători de cel puţin 1,5 milioane de euro acum, în iarna asta.

Evident, Joiţa şi antrenorul său Tibor Selymes nu doar că n-au făcut nimic în sensul ăsta, dar au reuşit să construiască o echipă perfect capabilă să retrogradeze.

Acum, când iarna ar trebui să aducă revirimentul echipei cu un plan profesionist întocmit şi executat la milimetru, în linişte deplină, managerul sportiv vine cu un antrenor care anunţă începutul unei noi ere! ”Sperăm ca pe data de 6 ianuarie, când noi am programat prima întâlnire, să începem o nouă eră, să ne apucăm de construit, să zicem, o nouă echipă”, a spus Schumacher, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport.

Mă gândesc că Schumacher a dat interviul dintr-o sticlă de ţuică de Piteşti. Altfel nu văd niciun motiv pentru care un antrenoraş de la mijlocul Ligii a III-a să dea declaraţii atât de deşănţate, cu atât mai mult cu cât nu vine la CS Afumaţi sau la Sporting Roşiori, ci la Petrolul!

Ce ere mai construit tu, Schumacher, până acum, dar, mai ales, ce eră începe Petrolul cu tine? Să nu fie cumva vreo eră glaciară, că 10 mii de ani nu ne mai dezgheaţă nimeni!

Acum discutăm de noi ere?  Şi cu cine, cu un antrenor care le-a mai pregătit pe celebrele  Juventus Bucureşti, CSM Râmnicu Vâlcea şi SCM Piteşti (asta ultima e locul 7 în Liga a III-a)??