Patronul Petrolului, Dan Capră pare că a luat o decizie. Toate semnele duc către Schumacher, priponit în curtea Petrolului de către bunul său  prieten Marius Nicolae. Schumacher, care, mai nou, pierde rostul şi sensul cuvintelor, vorbind despre o nouă eră la Petrolul odată cu sosirea sa!!!!!

În acest moment, separarea este iremediabilă. Stoichiţă va pleca însă nu vrea să rupă contractul până nu primeşte banii din urmă. Iată ce a declarat tehnicianul: “Nu mă interesează pe cine vrea să aducă Dan Capră în locul meu. Poate să îl aducă şi pe Mourinho. Eu vreau doar să găsesc o cale amiabilă de reziliere a contractului. E clar că nu mai avem aceeaţi viziune asupra modului de lucru. Ei doreau să aducă jucători peste capul meu, iar jucătorii pe care eu i-am propus nu doreau sefii mei să-i aducă. Nu voi rezilia contractul până când nu îmi văd banii pentru care am muncit", a declarat Mihai Stoichita pentru Fanatik.

Ar mai fi varianta Răchită pentru Petrolul, Dan Capră şi fostul manager general au avut o discuţie de 5 ore. Vivi ar putea veni cu un proiect, însă sunt şanse mici pentru concretizarea acestei variante.