În timp ce, la Petrolul, iarna e ca vara trecută, iar ploieştenii sunt obligaţi să schimbe echipa, FC Voluntari, contracandidată directă în lupta pentru evitarea retrogradării, vrea să-şi asigure spatele, cum se spune.

La Petrolul nu se ştie acum dacă rămâne Stoichiţă, dacă vine Vivi Răchită, dacă lucrăm cu Mario, care, la rândul lui, vrea să lucreze numai cu Schumacher.

Voluntariul are un antrenor potrivit pentru valoarea lotului şi încearcă să-l ademenească pe Mitică Dragomir să ocupe funcţia de preşedinte.

În timp ce Petrolul nu mai are nicio putere şi este lovită din toate părţile de sistem,  Voluntariul se înarmează tocmai din sistemul care a produs campioane artificiale, a retrogradat pe cine a vrut, a apărat şi a atacat în funcţie de interese.

“Dumitru Dragomir a fost convins să vină la FC Voluntari în funcţia de preşedinte, anunţă  ilfovsport.ro.

El ar reveni astfel pe o funcţie oficială în fotbalul românesc după aproape doi ani de cînd a rămas fără postul de şef al LPF. Dragomir, care a mai negociat şi cu Chiajna, a mai condus cluburi precum Viitorul Scorniceşti, FCM Braşov şi Victoria Bucureşti. 

Iniţial, "Corleone" părea mai sceptic în privinţa ofertei şi anunţase că are nevoie de timp de gîndire: 

"Am vrut să mă duc aici aproape, preşedinte la o echipă tînără, care stă rău în clasament, dar are condiţii bune în viitor. Am cerut o păsuire."

Dumitru Dragomir a fost preşedintele LPF din 1996 şi pînă în 2013. De cînd a plecat de la Ligă nu a mai ocupat nici un post oficial. Acesta a mai fost preşedinte la Scorniceşti, Braşov şi Victoria Bucureşti în 1989”, se arată într-un articol publicat de gsp.ro.