Tamuz este un caz special. Adus de Mario cu un salariu uriaş la Petrolul, Tamuz stă la Petrolul ca şi când ar fi la băi. Sezonul ăsta a jucat puţin, n-a dat niciun gol în campionat, n-a făcut nicio fază bună, consistentă. Impresia  a fost că a intrat pe teren în detrimentul altora doar-doar o face vreo fază care să poată fi prezentată pe DVD în momentul în care s-ar găsi cineva să vrea să-l ia.

În fiecare perioadă de mercato, Tamuz a fost dat mereu în pole-posistion la plecare. De ce n-a plecat? Ori ofertele n-a fost mai bune decât contractul pe care îl are de la Petrolul, ori Tamuz nu s-a arătat dispus ră renunţe restanţele financiare în cuantumul dorit de cei de la club.

Ultima e că Tamuz e dorit de Hapoel Tel Aviv. Gazeta Sporturilor susţine că cele două cluburi s-ar fi înţeles de principiu, dar că impedimentul ar fi , din nou,restanţele Petrolului către fotbalist.

Tamuz a fost o gaură neagră pentru bugetul echipei în tot acest an, iar Petrolul trebuie să facă tot posibilul să scape de el!