Este din ce în ce mai clar că Stoichiţă nu va continua la Petrolul. Sunt foarte curios să văd ce motiv va invoca conducerea pentru despărţirea de tehnician. Să zici că nu te-au mulţumit rezultatele pare un non-sens, atât timp cât este evident că niciun antrenor nu putea face mai mult cu o echipă aşa slabă. Care după ce că  n-are valoare şi nici noroc, uneori nici nu vrea să joace, alteori strânge rândurile la ceas de noapte să schimbe antrenorul, alteori se împarte în cete care se ceartă pe cheltuiala sentimentală a suporterilor petrolişti şi pe banii lui Capră, ăia care sunt.

Stoichiţă a spus un lucru foarte interesant, a lăsat parcă un răvaş la despărţirea iminentă de echipa de care se ataşase în această perioadă. A zis că nu el este important, ci viitorul Petrolului. Conducătorii clubului la asta trebuie să se gândească.

Văzând ce se întâmplă acum la Petrolul, nu poţi să nu te întrebi la ce se gândesc de fapt conducătorii acestei echipe. Chiar aşa, nu mai e niciun antrenor în ţara asta decât unul care vine de la o echipă mediocră din Liga a III-a? Chiar trebuie Mario să decidă tot-tot, mai ales când dovada vie a trecerii lui Joiţa (care şi el decidea tot) pe la Petrolul se vede în clasament şi din lună?

De ce nu poate Mario să lucreze cu Stoichiţă, un antrenor mult mai bun şi mai experimentat ca prietenul Schumacher?

Cât va dura până când acesta va lua viteză pe autostrada Bucureşti-Piteşti, înapoi acasă? Şi atunci, ce facem? Sunt foarte multe întrebări la Petrolul. Sunt multe întrebări esenţiale la care nu poate să răspundă nimeni.

Dacă nu se lucrează cu cea mai mare atenţie în această pauză de iarnă, dacă planul nu e bun, Petrolul va retrograda cu brio. Să nu cumva să ne uităm lung după Voluntari şi Chiajna, când ne vor sparge barca de salvare...