Uitându-ne la realizările lui Gnohere la Dinamo, este normal să regretăm, acum, că nu a rămas la Petrolul.

Istoria lui Gnohere la Ploieşti a fost tare scurtă, însă conţine unele detalii care trebuie cunoscute pentru a ne face tabloul complet.

Se spune, de exemplu, că Gnohere a fost plasat la Petrolul de către Mircea Rednic, nu de Joiţa. Drept dovadă, după ce Petrolul a decis să nu-l legitimeze, el a mers şi a negociat direct cu Dinamo, fără impresar.

Este bine ştiut faptul că Bizonul a avut probleme foarte mari cu condiţia fizică atunci când a venit, iar, în cantonamentul din Serbia, acesta s-a pregătit mai mult separat. Totodată, din această cauză, a jucat foarte puţine minute în partidele amicale.

O altă problemă a fost contractul acestuia. Gnohere se înţelesese cu Joiţa asupra unui contract cam mare pentru posibilităţile clubului.

Ca valoare, ar fi fost, la acel moment, al treilea contract la Petrolul.

Dată fiind toată această situaţie, date fiind şi rapoartele primite de conducere de la staful tehnic, s-a hotărât ca Gnohere să nu mai fie legitimat, deşi părţile se înţeleseseră asupra contractului.

Bizonul nu a fost vândut la Dinamo şi nici măcar nu a fost, oficial, jucător al Petrolului.

Evoluţia sa ulterioară a fost una foarte bună, dar aproape imposibil de prevăzut. Jucătorul a marcat de opt ori în campionat şi de trei ori în Cupă pentru Dinamo şi merită, evident, toate felicitările. Cazul său seamană un pic cu cel al lui Opriţa. Ca şi "Dinel" la Petrolul, Bizonul a căzut într-un loc fertil şi a mai înflorit o dată.

Gnohere e exact ce-i lipseşte acum Petrolului, un marcator pur-sânge, este  peste tot ce au lupii în acest moment în materie de atacanţi, deşi nu este sigur că dacă rămânea la Ploieşti ar fi urmat acelaşi traseu.

Pentru că, între Petrolul şi Dinamo, nu doar Gnohere face diferenţa, ci şi mijlocaşii care-i furnizează pase de gol.