Petrolul s-a antrenat pe terenul de la Chiţorani înaintea partidei cu CFR Cluj şi, acum, în zilele premergătoare jocului cu Botoşani, lupii se pregătesc tot acolo. Terenul e OK, fără pic de noroi, ceea ce le convine de minune jucătorilor petrolişti.

Galben-albaştrii se vor antrena şi mâine tot aici, apoi, după masa de prânz, vor pleca spre Botoşani, sosirea fiind preconizată în jurul orei 20.00.

Meciul cu FC Botoşani este programat miercuri, de la ora 18.00. Iar lupii speră să nu bată drumul degeaba, să obţină cel puţin un punct.

“Cred că echipa noastră se află într-un moment bun. Nu-mi este frică cu această echipă, n-am avut meciuri rele, cu excepţia celui cu Iaşiul, primul pentru mine la Petrolul. Am avut ceva timp la dispoziţie să mai reglăm unele lucruri. O victorie la Botoşani ar reprezenta şi un support moral pentru meciul următor de pe teren propriu (n.r.- cu Dinamo). Botoşaniul a jucat bine aseară, cred că va fi un meci frumos, unul deschis”, a declarat antrenorul Mihai Stoichiţă.

Petrolul nu poate miza la Botoşani pe Pecanha, suspendat. Dean Beţa este accidentat şi nu va mai evolua anul acesta.