Când a fost întrebat prima dată despre Pulhac, antrenorul Mihai Stoichiţă n-a zis nici da, nici nu. În mare, situaţia nu s-a schimbat. Pulhac a fost adus azi la antrenamentele lupilor însă, pentru el, testul îl reprezintă meciul amical de sâmbătă, cu Berceni.

Desigur, testul nu are cine ştie ce grad de dificultate, dar poate fi edificator mai ales pentru stabilirea adevăratei capacităţi de efort de care (mai) dispune fostul dinamovist.

Abia după acest joc va fi luată, cel mai probabil, o hotărâre. Riscând o antepronunţare, aş spune că Pulhac va rămâne la Petrolul, probabil cu un contract până la vară, ţinând cont, în primul rând, de nevoia disperată pe care o simte Stoichiţă pentru acoperirea benzii stângi. Antrenorul Petrolului este de părere că Faug-Porret este fundaş central în primul rând şi cam are dreptate.

Rămâne de văzut dacă fostul dinamovist va putea aduce ceva mai mult decât simpla acoperire, la număr, a unui post deficitar. Prieten cu Ropotan, prieten la cataramă cu Varga, pentru o lungă perioadă de timp, Pulhac joacă pe aceeaşi parte cu Dacian, la propriu şi la figurat.

Aici, la “figuri şi figurat”, se află un pui de pericol, dar impresia generală e că Stoichiţă nu-l va lăsa să crească şi-l va elimina fără prea multe discuţii, dacă va fi cazul.

În orice caz, nu puteam spune că postul de fundaş stânga este acoperit. Nu putem fi siguri până la prima ploaie.  

Foto: dolcesport