Am primit la redacţie, din partea suporterilor petrolişti, un comunicat prin care aceştia îşi arată indignarea faţă de modul în care este folosit numele echipei Petrolul, dar mai ales faţă de modul în care sunt implicaţi fictiv fanii petrolişti în diferite acţiuni anunţate de Gazeta Sporturilor. Vă prezentăm integral comunicatul suporterilor.

COMUNICAT

Am luat act cu surprindere de articolul “Plangere la DNA impotriva arbitrului Avram, dupa Dinamo – Petrolul 1-1! E acuzat de viciere de rezultat” publicat in data de 27.09.2013 pe site-ul publicatiei Gazeta Sporturilor si precizam urmatoarele:

1. Asociatia Suporterilor Petrolului, invocata in articol nu exista in Romania inregistrata ca persoana juridica. 
2. Este pentru prima data cand aceasta denumire apare in spatiul public din Romania.
3. Nu exista nici o grupare a suporterilor echipei Petrolul Ploiesti fara personalitate juridica cu aceasta titulatura.
4. Cum articolul, prezentat ca o stire exclusiva, nu este semnat, suntem in mod cert in fata unei stiri false a unui ziarist care nu a avut curajul sa isi asume acest fapt.
5. Suporterii Petrolului vor protesta impotriva arbitrajului lui Marius Avram, insa nu prin actiuni de acest gen.
6. Ne-am obisnuit ca inaintea unor actiuni organizate si de impact sa apara stiri false care sa incerce sa duca in derizoriu manifestarile noastre, dar nu ne asteptam ca si Gazeta Sporturilor sa aiba un asemenea comportament.
7. Solicitam in mod oficial o ancheta interna in redactia Gazetei Sporturilor si aplicarea unei sanctiuni ziaristului in cauza.

Liga Suporterilor “Constantin Tabarcea” a F.C. Petrolul Ploiesti

Asociatia Suporterilor “Lupii Galbeni”

Asociatia “Nodul Petrolist”