După informaţiile apărute conform cărora un grup de investitori ar dori să cumpere Petrolul, clubul ploieştean a remis un comunicat cu privire la subiect.

“Am fost sunat acum câteva zile, chiar înainte să anunţăm noul antrenor, de către Tibor Selymes, cel care mi-a spus că ştie pe cineva interesat să vină să investească la Petrolul. Tot el mi-a spus şi că este vorba despre o sumă de bani mică, mai mică de 170.000 de euro, oricum o sumă derizorie pentru ceea ce înseamnă brandul Petrolul. Discuţia aceasta a mai existat şi în urmă cu circa o lună şi jumătate, atunci când a fost contactat un alt oficial al clubului, Andi Crângu. Din punctul meu de vedere, totul este doar o simplă poveste, apărută brusc într-un moment în care am decis antrenorul cu care vom merge mai departe.

Ideea este, însă, în felul următor. Aşa cum am spus de fiecare dată, telefonul meu este deschis pentru oricine vrea să vină şi să preia Petrolul, dar condiţia principală este ca persoana respectivă să-mi facă dovada că are forţa financiară necesară pentru a susţine pe mai departe clubul. Nu este vorba despre suma de bani cerută în momentul tranzacţionării acţiunilor, ci, în primul rând, despre garanţiile pe care le pot oferi cei interesaţi să cumpere că au resursele necesare pentru a face performanţă cu acest club.

În acelasi timp, spun încă o dată că, în acest moment, situaţia la Petrolul este una stabilă din punct de vedere financiar şi în niciun caz nu se prezintă în culori atât de sumbre pe cât au grijă unii sau alţii să lase de înţeles”, a precizat Daniel Capră, acţionarul majoritar al FC Petrolul Ploieşti.