Dacian Varga a fost exclus din lot pe perioadă nedeterminată. Evoluţiile slabe, atitudinea la antrenamente, comportamentul nepotrivit cu staful tehnic l-au determinat pe antrenorul Eusebiu Tudor să-l trimită să se antreneze cu juniorii.

În mod normal, în astfel de cazuri, situaţia jucătorului este pecetluită, iar acesta părăseşte echipa la prima perioadă de transferuri.

Nu este însă valabil şi în situaţia lui Varga. Şi asta pentru că mijlocaşul de bandă a evoluat deja pentru două echipe în actuala stagiune. A jucat în Supercupă pentru ASA Târgu Mureş, apoi a venit la Petrolul şi nu mai poate evolua pentru o altă echipă din România decât din vară, după încheierea actualei stagiuni. Mai poate să plece la iarnă doar într-un campionat care se dispută în sistemul primăvară-toamnă.

Aşadar, opţiunile lui Varga sunt limitate. Cel mai probabil va rămâne la Petrolul până la vară, când îi expiră contractul. Joacă, nu joacă, echipa ploieşteană este obligată să-i plătească salariul. Care nu e chiar mic.