Lupii s-au întors la antrenamente a doua zi după meciul cu fcsb, pentru a-l pregăti cum trebuie pe cel de sâmbătă, cu FC Voluntari. Săptămâna viitoare, marţi, petroliştii se vor afla la Timişoara pentru încă o confruntare cu ACS Poli, de data asta în optimile Cupei României. Sâmbăta cealaltă, galben-albaştrii se întorc în campionat pentru un nou joc important, acasă, cu CSMS Iaşi.  

Primul antrenament al săptămânii, unul cu o intensitate diferită pentru jucători, în funcţie de cine şi cât a evoluat în confruntarea de duminică seară, s-a desfăşurat la baza de la Crângul lui Bot, anunţă fcpetrolul.ro. A lipsit fundaşul Dean Beţa, cel care s-a accidentat în jocul cu FCSB. Suspect de o ruptură musculară, Beţa a efectuat, astăzi, o investigaţie RMN pentru a se stabili exact natura problemei medicale, urmând ca în funcţie de verdictul final să cunoască şi perioada de timp pe care va trebui să o petreacă în afara gazonului.

Absenţa lui Beţa nu va fi singura cu care „lupii” se vor confrunta la ora următorului meci oficial, atâta vreme cât Adrian Ropotan (şapte avertismente), Jeremy Faug-Porret şi Sofien Moussa (ambii cu câte patru cartonaşe) vor fi suspendaţi pentru jocul cu FC Voluntari.