Nu ne place deloc, dar, de data asta, Petrolul chiar pleacă cu şansa a doua în faţa celei mai urâte echipe la Ploieşti, FCSB.

Lupii sunt pe ultimul loc, punctele alea de la TAS nu mai contează aşa mult în clasament, în sensul în care, şi cu ele şi fără ele, echipa tot pe ultimele locuri se află.

De data asta, Fâcâsâbî are un lot mai bun şi, în ultima perioadă, şi ceva rezultate. Antrenorul Eusebiu Tudor a făcut o declaraţie care sintetizează situaţia Petrolului la jocul din această seară. Dacă vorbim despre avantaje, avem unul singur: SUPORTERII.  

Declaraţii la conferinţa de presă de vineri:

Sebi Tudor:

 “Întâlnim o echipă valoroasă şi care, în ultimul timp, a început să crească şi ca joc, dar şi ca rezultate. Au calitate individuală, au jucători cu experienţă, dar în niciun caz nu trebuie să abordăm jocul cu teamă. Suntem conştienţi că avem şansa să obţinem un rezultat bun, să câştigăm meciul, dar va trebui, în primul rând, să avem curaj şi să jucăm ceea ce pregătim la antrenamente”

“I-am văzut şi pe viu, am urmărit şi câteva înregistrări şi vom căuta să le blocăm punctele lor forte. Însă, în acelaşi timp, trebuie ca noi să jucăm foarte bine, pentru că nu putem să aşteptăm să se producă o minune. Trebuie să interpretăm partitura noastră pentru a putea obţine un rezultat pozitiv, iar forţa noastră de grup trebuie să anihileze forţa lor individuală. Doar aşa vom avea şanse mari să câştigăm acest meci”.

“Terenul nu ne avantajează nici pe noi, nici pe adversari. Trebuie să ne adaptăm şi să jucăm în orice condiţii, să luptăm şi să le transmitem, astfel, un mesaj celor din tribune, că suntem decişi să facem tot ceea ce putem ca să câştigăm. În acest moment, publicul este singurul nostru avantaj pe Ilie Oană”.

Dean Beţa:

„Ne aşteaptă un joc foarte greu, pe care îl tratăm cu toată seriozitatea pentru a obţine cele trei puncte. Avem nevoie de multă muncă şi de multă determinare şi sperăm ca suporterii să vină şi să ne susţină într-un număr cât mai mare, pentru că avem nevoie de ei. O să ne luptăm de la egal la egal, o să dăm tot ce putem ca să obţinem maximum de la acest meci”.

Abdellah Zoubir:

 „Ştim că este un meci foarte important, dar ne-am antrenat bine în această perioadă şi vom face tot posibilul să obţinem un rezultat bun. Important va fi să fructificăm ocaziile pe care ni le vom crea, să reuşim să marcăm, iar apoi va trebui să jucăm cu inteligenţă şi să nu facem greşeli. Suntem motivaţi, este un joc important pentru noi, pentru club, pentru fani şi cu toţii vrem să câştigăm, mai ales că sunt convins că vom avea parte şi de o atmosferă foarte frumoasă în tribune”.