Conducerea echipei a făcut-o şi pe ultima, adică i-a strâns pe jucători, într-o atmosferă agreabilă, pentru a le asculta păsurile. A fost o bună ocazie pentru ca fotbaliştii Petrolului să-şi dezlege limba, să spună care cred ei că ar fi motivul pentru care Petrolul se află într-o situaţie atât de grea în clasament.

La conferinţa de presă de astăzi, antrenorul Sebi Tudor a fost solicitat să expună motivele invocate de jucători.

Cei mai mulţi s-au plâns de faptul că lipsa rezultatelor favorabile le provoacă teamă de eşec. Ar fi, de fapt, acel blocaj despre care o armată de psihologi ar jura cu mâna pe buzunarele clienţilor că este sută la sută real.

Alţii au zis că de vină ar fi faptul că lotul s-a format într-un interval prea mare de timp. Adică au tot venit şi tot plecat jucători până de curând.

În fine, unii au spus că au nevoie de timp pentru a se adapta la diferenţa de intensitate a pregătirii.

Este clar că echipa are lipsuri mari. Acestea pot fi însă acoperite prin forţa grupului, este de părere Eusebiu Tudor.

“Petrolul nu mai este echipa de acum un an. Nu mai are nişte jucători care, atunci când echipa nu juca, rezolvau ei meciul. Echipa de acum poate însă câştiga prin forţa de grup. Este singura noastră şansă să îndreptăm situaţia. Toţi cei care iubim această echipă - şi slavă Domnului suntem mulţi – trebuie să o sprijinim. Avem mare nevoie de suporterii noştri, chiar dacă uneori nu ne ridicăm la pretenţiile lor”, a declarat Eusebiu Tudor.