Toto Tamuz a dat două goluri în meciul cu modesta echipă a celor de la Tărlungeni, iar astăzi a venit la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Viitorul.

Desigur, era aşteptată o declaraţie în ceea ce priveşte viitorul său la Petrolul. Tamuz nu a înşelat deloc aşteptările: a spus chiar cuvintele pe care le-a mai spus şi când era pe picior de plecare, şi când era accidentat şi când era în formă.

Nu este însă important pentru cine joacă Tamuz, pentru banii mulţi pe care îi încasează, pentru el sau pentru Petrolul. Important este să joace!

“Am trăit momente în sezonul trecut când stadionul era plin şi sper să-i facem să revenină şi să fie fericiţi pentru că merită. Sper ca în meciul viitor vor veni şi ne vor încuraja. Avem nevoie de ei”, a spus Tamuz, referindu-se la suporteri.

”Este o situaţie dificilă pentru toată lumea, dar acum sunt la Petrolul, aşa că nu mă gândesc la altceva. Dau totul pe teren la fiecare meci, acesta este cel mai important lucru în acest moment. Orice se poate întâmpla, însă sunt fericit că sunt aici şi voi da totul pentru Petrolul”, a declarat Tamuz despre viitorul său la Petrolul.

”Dacă nu ar fi posibil nu m-aş duce la meci. Desigur că este posibil. Noi suntem Petrolul, trebuie să credem în noi pentru că suntem o echipă bună şi vrem să continuam să obţinem victorii”, a spus atacatul despre şansele unei victorii pe terenul Viitorului, sâmbătă.

Foto> Cristian Stavri