Jucătorii Petrolului au avut liber duminică, după lungul drum înapoi de la Târgu Mureş, iar astăzi vor relua antrenamentele.

Prima şedinţă a săptămânii este programată în această după-amiază, moment la care vor fi analizaţi şi jucătorii care au avut probleme medicale şi au rămas acasă în săptămâna pe care lupii au petrecut-o practic în deplasare. Este vorba, în primul rând, despre Tudose şi Farina.

Absenţa fundaşului central l-a obligat pe bulgarul Genev să intre pe teren deşi nu este pus la punct cu pregătirea fizică, motiv pentru care a şi fost schimbat la Târgu Mureş.

Apoi, accidentarea lui Farina şi Plecarea lui Nepomuceno la naţională a lăsat echipa ploieşteană desoperită pe postul de mijlocaş dreapta, post preluat meciurile cu Timişoara şi Târgu Mureş de fundaşul dreapta Peteleu.

Partida cu CSU Craiova reprezintă o şansă ca Petrolul să dea practic un restart sistemului. Şi se prea poate ca aceia care susţin că echipa ploieşteană are nevoie acum de o victorie pentru a se debloca să aibă dreptate.

Meciul cu Craiova este programat duminică, de la ora 18.30, pe stadionul Ilie Oană şi, mai mult ca sigur, lupii îşi vor păstra atitudinea pozitivă agresivă pe care am văzut-o în cea mai mare parte a confruntării de la Târgu Mureş. Ar fi un bun punct de plecare către o victorie care să fie legată cu rezultate bune şi în jocurile următoare, cu Viitorul şi ACS Poli Timişoara. Şi, de ce nu, pentru a-i bucura pe fani, şi o victorie acasă, cu FCSB, în etapa a 14-a.