Viitoarea adversară a Petrolului în Cupa României a obţinut prima victorie în campionat, după două eşecuri la limită, cu Gaz Metan şi Şoimii Pâncota.

Braşovenii s-au impus cu scorul de 1-0 în faţa echipei Universitatea Cluj, care nu mai are practic mai nimic de a face cu cea care juca în prima ligă, dar în care se regăseşte Kovacs, cel care a înscris în meciul din Cupa Ligii cu Petrolul, din sezonul trecut.Potrivit prosport.ro, U Cluj este singurul club din primele două eşaloane care nu are în componenţa lotului niciun jucător peste 22 de ani, iar media de vârstă a echipei-tip este de 20 de ani şi 2 luni. De altfel, cei mai experimentaţi jucători sunt Kovacs şi Calcan, singurii cu meciuri în prima ligă.

Astfel, pentru clujeni au evoluat Niczuly - Dulap, Mutu, Cordoş, Coc - Kovacs (cpt.), Cândea - Butean, Calcan, Oct. Ursu - Schieb
Rezerve: Vaida - Crişan, Boboc, Tarcea, P. Popescu, Greu, Cocina

Tărlungeni a evoluat în formula Muţiu - Vlăsceanu, Forika, I. Şerban, Bucur - Monea, Dâlbea, Minciună, S. Marin - L. Nicolae (cpt.), I. Coman
Rezerve: Dănălache - Burlacu, Petra, Vasiloi, Chirciu, Pastor, Cioinac.

Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Coman, după un corner executat de Minciună, în minutul 21.

Veţi spune, probabil, că nici Petrolul nu mai e Petrolul, dar echipa de acum a lupilor nu ar trebui să întâmpine prea mari probleme cu Unirea Tărlungeni. În plus, dacă Doamne-fereşte, se întâmplă ceva, e clar că galben-albaştrii şi-au dat foc la valiză. Şi pot să facă acelaşi lucru şi cu carnetele de jucători de prima ligă.