Antrenorul Eusebiu Tudor a dorit să profite de mica pauză competiţională pentru a lucra intens cu elevii săi. Din păcate, Petrolul nu a putut lua şi un joc amical, însă, în rest, fotbaliştii  punând accent pe latura fizică sau pe cea tehnico-tactică. Toate antrenamentele au avut, însă, un numitor comun, desfăşurându-se exclusiv cu mingea, conform unui program conceput de staff-ul tehnic al „galben-albaştrilor”, notează fcpetrolul.ro.

Deşi au fost speranţe că tot lotul va fi disponibil pentru acest program mai încărcat, lupii au avut probleme de lot pe parcursul întregii săptămâni. Dacă atacantul tunisian Sofien Moussa şi fundaşul Dean Beţa au revenit alături de colegii lor şi s-au pregătit normal, Adrian Ropotan (leziune la genunchi) şi Dacian Varga (entorsă la gleznă) s-au antrenat separat. Totodată, Alexandru Tudose şi Nicolas Farina au „sărit” peste unele şedinţe, din cauza unor probleme muscular, mai anunţă fcpetrolul.ro.

În orice caz, Sebi Tudor s-a declarat mulţumit de antrenamentele săptămânii trecute
„Sunt mulţumit de modul în care au decurs pregătirile în această săptămână. Băieţii s-au pliat repede pe ceea ce le-am cerut şi am căutat să atingem atât componenta fizică, dar şi pe cea tehnico-tactică, iar toate antrenamentele s-au desfăşurat numai cu mingea. Din păcate, sunt mai mulţi jucători care au acuzat probleme medicale şi nu s-au putut pregăti la intensitate normală în această perioadă, dar sperăm să-i recuperăm până la ora următorului joc oficial”.

Dacă săptămâna trecută lupii au stat acasă, mai mult la Crângul lui Bot, în următoarele zile, vor fi departe de Ploieşti. Primul meci, cel din Cupa Ligii, este programat miercuri la Timişoara, iar următoarul la Tg.Mureş, sâmbătă, în campionat. Astfel, ploieştenii vor „lega” cele două deplasări, urmând să plece marţi, după-amiază, cu avionul către Timişoara, de acolo de unde, joi, se vor deplasa direct către Tg. Mureş.
Meciul dintre Poli Timişoara şi FC Petrolul se va disputa miercuri, de la ora 19.00, în vreme ce confruntarea ASA Tg. Mureş – FC Petrolul este programată să se joace sâmbătă, de la ora 21.00.