Noua echipă de handbal feminin a Ploieştiului e bună, dar nu atât de bună încât să bată la Zalău, teritoriu practic interzis de mai bine de 10 ani. Ploieştencele au fost însă foarte aproape, reuşind o revenire spectaculoasă pe final, de la 30-24, la 30-29, cât a fost şi scorul final. „Adversarele au făcut o primă repriză bună, iar noi am jucat mai bine în a doua, ceea ce nu a fost însă suficient pentru a obţine un rezultat bun. Prefer să nu vorbesc prea mult, ci doar să spun că am făcut prea multe greşeli pe care va trebui să lucrăm pentru a le elimina. Fetele s-au luptat, au avut atitudine, dar atât s-a putut în această deplasare. După ce voi analiza jocul, o să le spun doar fetelor ce nu a mers şi vom încerca, la antrenamente, să corectăm greşelile, pentru că vine meciul cu Vâlcea, pe care trebuie să îl câştigăm”, a comentat, la final, antrenorul Neven Hrupec.

În următorul joc, ploieştencele vor juca, aşadar, cu Râmnicu Vâlcea, acasă, cel mai probabil luni, 14 septembrie, într-un cuplaj cu jocul băieţilor împotriva celor de la Potaissa Turda.  

HC Zalău - CSM Ploieşti 30-29 (18-14)

HC Zalău: Diaconu, Inculeţ, Ad. Mureşan - Cl. Constantinescu (11 goluri), Klimek (8), Bardac (4), Bloj (4), D. Puiu (1), G. Bazon (1), Tamaş (1), Rob, Şt. Lazăr, Cârligeanu, Onicaş şi Al. Lazăr. Antrenor: Gheorghe Tadic.

CSM Ploieşti: Tatalovic, E. Şerban - Tivadar (11 goluri), Dmitrovic (7), I Dinu (3), N. Tudor (3), Shutska-Burtea (2), Farcău (2), C. Preda (1),  Chiricuţă, Al. Caraşol, Ad. Vasilescu, Gavrilă şi Bozovic. Antrenor: Neven Hrupec.

Arbitri: Anton Drăgănescu şi Adrian Eremia (ambii din Gorj).

Observator FRH: Ioan Chira (Maramureş).

Sursa: cemploiesti.ro