Toto Tamuz a mai ratat un transfer, cel în campionatul Turciei şi, dacă nu va reuşi să plece nici în Israel, unde campionatul mai are câteva zile de mercato, rămâne la Petrolul. Salariul său, ajuns după un an şi jumătate de contract la fabuloasa sumă de aproximativ 17.000 de euro pe lună fără bonusuri, atârnă evident, ca o piatră de moară de gâtul lupilor.

Din moment ce Tamuz câştigă cât patru-cinci jucători de la Petrolul şi nu a jucat decât o jumătate de meci în acest sezon până acum, prezenţa sa duce la naşterea unei adevărate găuri negre în bugetul echipei şi aşa foarte încercat.

Potrivit unor surse apropiate clubului, atacantul ar fi refuzat 50 de mii de la o echipă din China (!) în iarnă. Culmea e că Tamuz nu e vreun petrolist şi, vezi Doamne, îşi doreşte să rămână. Nu. El a aşteaptat mereu o ofertă  şi mai bună decât cea pe care o are! Din cauza asta a rămas! Şi cu buza umflată, şi la Petrolul.  

Atunci, ce-i de făcut? Ori pleacă odată şi face şi un bine clubului pe care îl căpuşează de vreo opt luni încoace, ori se pune pe fotbal.

El se antrenează cu echipa şi, în scurt timp, ar putea deveni din nou disponibil. Dacă nu pleacă, măcar să ajute Petrolul din punct de vedere sportiv. Încă poate să o facă, dacă vrea! Şi aşa n-ar mai fi chiar o gaură neagră.