Antrenorul Eusebiu Tudor doreşte să ia un joc de verificare pentru ziua de joi, care să-i dea posibilitatea să vadă toţi jucătorii la lucru şi, desigur, să-i ţină pe toţi în priză în pauza generată de meciurile naţionalei. Lupii caută adversare dintre echipele de liga secundă sau liga a III-a care nu au jocuri programate la sfârşitul acestei săptămâni.

Clubul ploieştean a fost contactat şi de cei de la Pandurii, care se află la Sinaia, pentru un joc amical pentru ziua de sâmbătă. Evident, Petrolului nu i-a convenit data, din moment ce ploieştenii au meci miercurea viitoare în deplasare.

Cum joia aceasta este ziua optimă pentru organizarea unui test - având în vedere programul galben-albaştrilor -, Petrolul caută, aşadar, adversar. În cazul în care nu va reuşi, Sebi Tudor va organiza, în aceeaşi zi, un joc şcoală. 

O variantă de lucru ar fi gruparea arabă de liga secundă din Emirate Al Ittihad Kalba, care se află în România şi va juca un meci de pregătire cu FCSB, sâmbătă. A rămas că reprezentanţii grupării arabe să dea un răspuns.