Informaţia pe care Jurnalul Prahovean o publica la orele prânzului a devenit, din nou, realitate. Conform siteului oficial al FC Petrolul Ploieşti, Eusebiu Tudor este noul antrenor al Lupilor Galbeni, ocupând rapid locul lăsat liber de Tibi Selymes.

"Noul antrenor principal al FC Petrolul Ploieşti este Eusebiu Tudor, tehnician cu care clubul nostru a parafat, astăzi, un acord valabil până la finalul actualei stagiuni.

În vârstă de 41 de ani, Eusebiu Tudor are o carieră legată de culorile „galben-albastre”, activând la Petrolul atât ca jucător, la toate grupele de copii şi juniori dar şi la seniori (1999-2003), cât şi ca antrenor principal, între 2008 şi 2009. Ulterior, Sebi Tudor s-a aflat pe banca tehnică a mai multor echipe din ţară, iar ultimii ani i-a petrecut în Arabia Saudită, acolo unde a antrenat la Al Ettifaq şi, ultima dată, la Al Shoalah, ambele echipe de prim eşalon.

„În primul rând sunt fericit că mi s-a oferit şansa să mă întorc la Petrolul. Practic, sunt acasă şi am ocazia să antrenez echipa la care am crescut. Începând de astăzi mă concentrez pe ceea ce avem de făcut aici şi voi încerca să fac tot ceea ce depinde de mine ca lucrurile să meargă bine”, a declarat Eusebiu Tudor pentru www.fcpetrolul.ro.

Bine ai revenit, Sebi Tudor!", este anunţul oficial al staffului de conducere al echipei de fotbal.