Cu siguranţă, Cosmin Contra rămâne unul dintre cei mai iubiţi antrenori din istoria Petrolului Ploieşti. De altfel, dragostea fanilor este justificată, dacă ne aducem aminte că Guriţă a adus, după ani de zile de aşteptare, Cupa României înapoi la Ploieşti. Fanii Lupilor Galbeni susţin că declinul echipei a început odată cu plecarea lui Contra la Getafe, în Spania.

Acum, după anunţul despărţirii Petrolului de Tibi Selymes, suporterii s-au dezlănţuit pe reţele de socializare cerând întoarcerea lui Cosmin Contra la Ploieşti. De altfel, Contra este în planurile patronului Capră, dar rămâne de văzut dacă Guriţă va accepta să se întoarcă la Ploieşti şi, eventual, să reediteze o poveste de succes.

"Să vină CONTRA!!!", "Guriţă, hai acasă", "Gurita vino acasa lupii te iubesc", "Dă Doamne să vină Contra", "Cosmin te asteptăm la Ploieşti". "Contra vei fi mereu in inimile noastre...!" "si la noi pe banca e bine, ce zici...?", "Lupii Galbeni sunt alaturi de tine Gurita!", "Gurita,te asteptam la Ploiesti si impreuna sa luam cupa", sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fanii Lupilor Galbeni la articolele din presa locală şi naţională care anunţă despărţirea Petrolului de Selymes.