Viceprimarul Raul Petrescu şi consilierii locali PSD (George Botez, Cristian Ganea, Constantin Popa, Iolanda Băzăvan, Marilena Stanciu, Marcian Cosma, Sanda Dragulea, Gabriel Minea,Răzvan Ursu, Robert Vîscan) vor susţine proiectul de hotărâre prin care stadionul Ilie Oană să treacă, în regim de urgenţă, de la SGU Ploieşti, la Clubul Sportiv Municipal Ploieşti.

“Petrolul va rămâne să joace pe stadionul Ilie Oană, pentru ca aceşti minunaţi suporteri merită să vadă echipa fanion a judeţului jucând pe terenul care a consacrat-o. Sacrificiile pe care le fac suporterii, meci de meci, ne-au condus la iniţierea acestui proiect”, a declarat Raul Petrescu, pentru ph-online.ro

Avantaje sunt de ambele părţi. Aflat în administrarea SGU, societate comercială din subordinea municipalităţii, stadionul genera cheltuieli uriaşe care se reflectau, evident, şi în cuantumul chiriei pe care SC FC Petrolul SA o plătea pentru folosirea obiectivului.

Prin trecerea la CSM, impozitul va fi mai mic.

Pe de altă parte, comisia din Consiliul Local care supervizează activitatea Clubului Sportiv Municipal doreşte ca stadionul să atragă fonduri din mai multe surse, inclusiv din organizarea de concerte, astfel încât să se poată autofinanţa.

Proiectul de hotărâre va fi discutat în următoarea şedinţă a Consiliului Local Ploieşti