Ca şi celelalte jocuri disputate până acum acasă, şi cel cu Botoşaniul trebuie neapărat câştigat. Petrolul n-are însă nicio victorie până acum. Aşa că, odată cu etapa a şaptea, gluma se îngroaşă, iar şansele Petrolului la playoff se subţiază până la rupere.

Sătul de ratările şi de greşelile elevilor săi, antrenorul Tibor Selymes a început să meargă la biserică, Înaintea meciului cu CFR Cluj a fost văzut la Ghighiu. Tehnicianul a spus că va mai merge. Considerând, probabil, că, pe lângă atitudinea pozitivă, dorinţa de victorie, sprijinul suporterilor şi un pic de noroc, Petrolului nu i-ar strica şi un pic de ajutor din partea divinităţii.

În orice caz, meciul din această seară cu FC Botoşani (ora 21.00, stadionul Ilie Oană) nu va fi unul simplu pentru ploieşteni, iar forţa moldovenilor este, în acelaşi timp, slăbiciunea lupilor: omogenitatea.

“Botoşaniul este o echipă care joacă de mult timp cu acest lot, o formaţie bună, greu de învins. Sper să jucăm bine, dar să şi marcăm, să fructificăm ocaziile pe care le vom avea. Am încă dubii în ceea ce priveşte primul 11 pe care îl vom alinia, sper să fiu inspirat şi să aleg cea mai bună formula. Îmi doresc ca fanii să fie, în continuare alături de echipa noastră, să ne încurajeze şi sunt sigur că, după ce vom obţine prima victorie, rezultatele pozitive se vor lega”, a declarat Tibor Selymes, la conferinţa de presă de joi..

Partida dintre FC Petrolul şi FC Botoşani va începe la ora 21.00 şi va fi condusă, la centru, de către Marius Avram (Bucureşti), acesta urmând să fie ajutat de la cele două linii de Adrian Radu Ghinguleac (Bucureşti) şi Bogdan Gheorghe (Bucureşti). Arbitru de rezervă va fi Florin Andrei (Târgovişte), iar ca observatori au fost delegaţi Marian Salomir (Cluj) şi Paul Cazan (Bucureşti).