Fără victorie în actuala stagiune, Petrolul speră să spargă gheaţa în mijlocul verii, mâine, acasă, în meciul cu Pandurii. Asta deşi adversara de mâine este o echipă mai bună ca Voluntari, CSMS Iaşi sau Chiajna, formaţii pe care lupii nu le-au învins.

Acum însă Petrolul se apropie uşor-uşor de finalul alcătuirii lotului. Abia acum – spune Selymes – avem un lot cu care putem să muncim. Lupii au făcut două transferuri în ultimele două săptămâni, Bucşa şi Tudose. Farina este apt de joc după ce a trebuit să se pună la punct cu pregătirea fizică. Petrolul se mai află în negocieri cu Lemnaru, dar şi cu un alt atacant.

Problemele de lot rămân însă mari pentru jocul cu Pandurii, din cauza celor doi jucători care sunt suspendaţi: Faug-Porret pentru eliminarea de la Chiajna şi Ropotan, pentru cele patru galbene pe deplin meritate.

Iată ce a declarat antrenorul Petrolului la conferinţa de presă organizată vineri:

„Ca înainte de fiecare partidă, nu putem porni decât cu gândul la victorie şi de această dată. Întâlnim, însă, o echipă foarte bună, una care joacă fotbal, o formaţie care are jucători valoroşi, ce evoluează de 2-3 ani împreună. Ştim că o să fie un meci foarte dificil, dar cel mai important va fi să jucăm noi bine. Am avut prestaţii bune şi în celelalte partide, ne-a lipsit şi un pic de şansă, dar, pe de altă parte, o problemă mare a noastră a fost aceea că, la fiecare joc, până în minutul 30 deja aveam prea multe cartonaşe galbene primite. Este păcat, pentru că noi nu suntem o echipă dură, ci o echipă agresivă, iar, din punctul meu de vedere, cred că ar trebui ca în România să fie lăsat jocul mai liber. Noi am fost <<liniştiţi>> repede la fiecare meci, pentru că, după ce eşti avertizat atât de repede, nu mai poţi avea, apoi, aceeaşi determinare”, a declarat antrenorul Petrolului.”Este clar că ultimul loc ne macină, dar eu sunt convins că ne vom lua înapoi punctele de la TAS şi atunci nu mai suntem pe ultimul loc”, a adăugat Tibor Selymes.