Fecesiştii, în loc să-i învineţească ochii lui Pappă Lapte, s-au răzbunat pe geamurile vestiarului, la finalul meciului. Aşa cum, cu multă vreme în urmă, Mirel Rădoi îşi tăia venele de supărare în vestiarul de la Bistriţa, gestul său ducând, ulterior, la naşterea unei scandări celebre: “Mirel Rădoi / Iar te tai în geam la noi!”

Carevasăzică, aşa antrenor, aşa jucători.

Frapant mai este faptul că acest semi-fotbalist Paul Papp n-a înţeles nimic din ce i s-a întâmplat. A făcut o declaraţie pe facebook menită să lovească în cei care-l contestă, acţiune în care soţia şi copilul său sunt nişte amplificatori de putere, atât pentru el, cât şi pentru declaraţia în sine.

În Liga Campionilor, orice greşeală se plăteşte, că e una, că sunt două, trei sau chiar patru. Spre desosebire de Liga I, aici, un arbitru bun şi dezinteresat nu se face că nu vede faultul din careu. Şi are curaj să elimine fecesebişti.

Papp se simte atât de rău acum deoarece el crede că a căzut de sus, ceea ce nu e cazul. Ca toţi colegii săi însă, a fost dus atât de departe în România, încât aroganţa i-a tăiat orice legătură cu pământul.  

N-a înţeles până acum că nu este atât de fotbalist pe cât se crede şi că nu are atâta valoare câtă spun televiziunile că are. Apropo de televiziuni, vouă nu v-a venit să vomitaţi aseară?

Pentru că s-a aruncat repede pe facebook cu acel mesaj care implică familia sa, l-aş întreba pe acest jucător dacă ştie câţi copii şi câte mame erau în tribunele stadionului Ilie Oană, când el le-a arătat ploieştenilor m***e după un rahat de egal.

Din partea tuturor suporterilor Petrolului, îi transmit şi acum aceleaşi gânduri “de bine” şi lui şi echipei sale!

Foto: Digisport