Fostul jucător al Universităţii Cluj, al celor de la FCSB (pentru o jumătate de sezon), al Astrei, Pandurilor şi al echipelor Dinamo şi Timişoara s-a înţeles cu oficialii Petrolului pentru un contract valabil până în vara viitoare, anunţă site-ul ph-online.ro.

De fapt, Valentin Lemnaru s-a înţeles direct cu Dan Capră, patronul lupilor fiind eliberat sub control judiciar. “Am discutat chiar cu patronul Dan Capră şi vreau să cred că am făcut o alegere bună!" a declarat Lemnaru, conform sursei citate.

Jucătorul de aproape un metru nouăzeci are acum 31 de ani. Cele mai bune perioade le-a avut la U Cluj şi Pandurii, pentru care a înscris 35, respectiv 15 goluri.

Sosirea sa la Petrolul încheie, cel mai probabil, căutările pentru compartimentul ofensiv, mai ales că Selymes intenţionează să renunţe la unul dintre atacanţi, la Vlad Rusu, care va fi împrumutat la Oţelul, alături de Alexandru Chiriţă.

Atacantul de bază al startului de sezon a fost Sofien Moussa, care a şi marcat în ultimul meci de campionat.

Grijile mari ale Petrolului rămân în apărare, în special pe axul central. Pentru meciul cu Pandurii de exemplu, echipa ploieşteană nu are decât doi fundaşi centrali apţi de joc: Benga şi Alecsandru, ultimul provenind de la juniori.