Clubul Petrolul a anunţat azi că Mihai Oancea este noul antrenor secund. Poziţia clubului vizavi de Valentin Sinescu nu a fost comunicată până acum.

“Începând de astăzi, Mihai Victor Oancea este noul antrenor secund al FC Petrolul Ploieşti. În vârstă de 37 de ani, Oancea revine, astfel, în cadrul clubului la care şi-a început cariera fotbalistică, debutând în prima ligă, la 17 ani, într-un meci Dinamo – Petrolul. A petrecut, ca senior, opt sezoane la gruparea “galben-albastră”, dintre care şapte în prima divizie, continuându-şi, mai apoi, cariera de jucător la FC Vaslui şi Poiana Câmpina.

Şi activitatea de antrenor a lui Mihai Oancea este strâns legată de FC Petrolul Ploieşti, fiind, de-a lungul anilor, antrenor şi şef al Centrului de Copii şi Juniori, dar şi “secund” sau, pentru o scurtă perioadă de timp, antrenor principal interimar al primei echipe.

Din 2013, Oancea a activat în cadrul clubului saudit Al Ettifaq Dammam, atât ca antrenor secund al echipei de seniori, cât şi ca responsabil al formaţiei “Under 19”, se arată pe site-ul oficial al Petrolului, www.fcpetrolul.ro.