După ce a înfiinţat secţia de fotbal, CSM Ploieşti va participa cu o echipă de seniori la nivelul Ligii A Prahova.

Coordonator al proiectului a fost propus Tavi Grigore, ploieşteanul care a evoluat întreaga sa carieră de fotbalist pentru Ploieşti, la Petrolul. De altfel, aici este esenţa iniţiativei municipalităţii: CSM Ploieşti va fi o echipă care promovează tineri fotbalişti din Ploieşti şi din Prahova.

Desigur, Tavi Grigore are mult de tot de muncă. Odată ce vor fi stabiliţi parametrii de funcţionare a noii echipe, tehnicianul va trebui să construiască un lot care să fie competitiv în Liga A Prahova. În acest scop, luni şi marţi, la terenul Conpet, vor fi organizate selecţii la care sunt aşteptaţi jucători din Prahova. Acţiunea începe la ora 8.30.

“Vorbim, clar, despre un proiect care se adresează în primul rând comunităţii locale. Mai ales în acest sector al fotbalului juvenil, este nevoie de implicare pentru că sunt multe echipe ale căror programe de copii şi juniori n-au nicio finalitate. Am în vedere o analiză a loturilor de juniori de care dispunem, vom organiza şi acele trialuri la care aşteptăm fotbalişti dornici să joace la CSM Ploieşti. Cel mai important aspect îl reprezintă faptul că proiectul se bazează pe elementele locale. Şi am convingerea că nu va fi unul care să se rezume la fotbalul amator. Îmi doresc să avem performanţă, din an în an. Avem dreptul să visăm că vom juca tot mai sus, în eşaloanele superioare”, ne-a declarat Octavian Grigore, antrenor cu licenţă PRO.