Dacian Varga este unul dintre jucătorii păţiţi din Liga 1. Mai întâi a avut probleme cu Şiman, la Sportul, apoi, la ASA Târgu Mureş, unde, ca şi ceilalţi fotbalişti, a fost anunţat că nu va încasa decât 30 la sută din contract şi restul, la final!

Aşa se face că Petrolul, o echipă aflată în insolvenţă, reprezintă, paradoxal, o soluţie mai sigură, mai stabilă din punct de vedere financiar. De  ce? Simplu, pentru că, în insolvenţă fiind, este obligată să plătească salariile la termenele stabilite, altfel poate intra în faliment!

“Da, este clar că se poate spune aşa. O echipă în insolvenţă este o opţiune mai sigură, atâta timp cât, în partea cealaltă, ne-am trezit cu contractele reduse peste noapte. Avem şi noi familii, trebuie să ne gândim şi la ele. Sunt pregătit să joc pentru Petrolul. Am venit aici pentru că îl cunosc pe Tibi Selymes, am lucrat cu el la Sportul şi am colaborat foarte bine. Sunt prieten foarte bun cu Ropotan, încă din perioada în care eu jucam la Sportul, iar el, la Dinamo. Îmi doresc foarte mult şi să le demonstrez unora care au spus, în perioada în care am fost la Craiova, că nu mai pot juca”, a declarat Varga astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă.