Petrolul l-a vrut mult de Marius Constantin, pentru a face pereche cu Benga, în centrul defensivei lupilor, însă fundaşul de la ASA Târgu Mureş a ales o ofertă fabuloasă, din China, de la echipa la care a plecat şi Dan Petrescu.

Potrivit DigiSport, fundaşul în vârstă de 30 de ani va pleca în China, la echipa pregătită de Dan Petrescu. Jiangsu Sainty a plătit 500.000 de euro pentru achiziţionarea lui Constantin, urmând ca jucătorul să primească un salariu de 700.000 de euro anual. Contractul este valabil pe două sezoane.

Cam aceeaşi situaţie a fost şi la Dan Nistor, alt fotbalist important cu care a negociat Petrolul în această vară. Jucătorul ceruse un salariu peste puterile Petrolului.

Petrolul n-a rămas însă mai prejos şi a reuşit să-l convingă pe Varga să vină la Ploieşti, aşa cum anunţam aseară. Astăzi, mijlocaşul a oferit şi declaraţii în acest sens: “Am reziliat cu ASA pentru că am primit o ofertă mai bună de la Petrolul, unde am fost dorit de Tibor Selymes, cu care am mai lucrat la Sportul Studenţesc. Oamenii de la Tîrgu-Mureş m-au înţeles şi nu mi-au pus beţe-n roate. Ştiu că pare ciudat că am renunţat la o echipă care joacă în Europa League şi am ales una care este în insolvenţă, dar aşa am gândit eu. De ce n-ar putea câştiga Petrolul campionatul? Asta să fie problema, să luăm noi titlu şi să nu jucăm în cupele europene. Am două trofee, campionatul cu Urziceni, şi Supercupa cu ASA, şi îmi doresc încă unul cu Petrolul. Am urmărit meciul cu Steaua şi echipa arată bine”, a spus Vraga, conform sportnews.ro.