Petrolul a încheiat la egalitate, scor 0-0, ultima partidă de verificare susţinută în cantonamentul de la Zlatibor. Meciul cu Mladost Lucani - locul 7 în SuperLiga sârbă - a fost echilibrat, fără prea multe faze de poartă. Fotbaliştii Petrolului revin în ţară mâine. După două zile libere lupii vor relua pregătirea în vederea partidei cu FCSB, din prima etapă.

Conform fcpetrolul.ro, lupii au avut acelaşi joc bine organizat pe faza defensivă, dar s-au descurcat mai greu în atac. Chiar şi aşa - notează site-ul oficial al clubului -  ploieştenii şi-au trecut în cont cea mai mare ocazie a primei reprize, în minutul 45, atunci când Nepomuceno a plecat, de la 25 de metri, singur spre poarta adversă, dar a scăpat balonul de sub control şi i-a dat şansa goalkeeper-ului Krzanic să intervină salvator. În replică, sârbii au avut o singură oportunitate importantă în primul mitan, la şutul puternic expediat de Lepovic (34), de la circa 30 de metri, la care Pecanha a respins de sub transversală.

Aspectul unui joc de uzură s-a menţinut şi în repriza a doua, cu atât mai mult cu cât, pe parcursul acesteia, au intervenit şi schimbările repetate în cele două tabere. Mladost a fost, totuşi, echipa mai aproape de golul victoriei, în minutul 76, atunci când Mijic a şutat în bară, mingea a ricoşat la Jalenic, dar acesta nu l-a putut învinge, de la 8-9 metri, pe Pecanha, se mai arată pe site-ul lupilor.

Petrolul încheie cantonamentul de la Zlatibor cu un bilanţ alcătuit dintr-o victorie, 5-0 cu FK Cajetina, trei remize, 0-0 cu Vojvodina Novi Sad, 1-1 cu Spartak Subotica şi 0-0 cu Mladost Lucani, şi o înfrângere, 0-2 cu FK Jagodina.

FC Petrolul: Pecanha – Peteleu (35 Rippert), Benga, Faug-Porret, Beţa (77 Andre) – Ropotan (67 Alecsandru), Altama (46 Zoubir) – Nepomuceno (70 Hassan), Marinescu (cpt) (80 Rusu), Chiriţă (57 Bova) – Milinceanu (72 Gnohere).