Meciul dintre Vojvodina Novi Sad şi Petrolul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Duelul a fost unul echilibrat, ceea ce nu-I rău pentru Petrolul, din moment ce lupii se află abia la începutul pregătirii, iar Vojvodina tocmai a terminat cantonamentul cu acest joc, urmând să evolueze în Europa League.

Conform site-ului oficial al Petrolului, “lupii au avut cele mai bune oportunităţi ale primei părţi, mai întâi la o incursiune a lui Marinescu, pe partea dreaptă, continuată cu o centrare excelentă în faţa porţii, dar la care Rusu  n-a reuşit să ajungă la timp (15), şi, mai apoi, chiar înainte de pauză, atunci când Chiriţă a şutat de la 18 metri, lateral stânga, la colţul scurt, dar balonul s-a dus în plasa exterioară.

Nici după pauză scenariul confruntării nu s-a schimbat subsţantial, singura deosebire fiind aceea că Vojvodina a fost ceva mai aproape de gol, mai ales pe finalul disputei. Palocevic (82) a executat periculos o lovitură liberă de la 22 de metri, balonul trecând de puţin peste transversală, şi tot el a mai avut, în chiar ultimul minut de joc, o bună oportunitate, atunci când a şutat de la 14 metri, poziţie centrală, dar Cobrea a fost atent şi a reţinut”, se arată pe fcpetrolul.ro.

Petrolul va susţine următorul joc de pregătire duminică, tot de la ora României 19.00, în compania unei alte formaţii din Super Liga sârbă, Spartak Subotica.

FC Petrolul – Vojvodina Novi Sad 0-0

Petrolul: Pecanha (70 Cobrea) – Alecsandru (73 Hassan), Benga, Faug-Porret, Peteleu – Altama, Marinescu (cpt) (70 Andre) – Nepomuceno, Zoubir, Chiriţă –Rusu (78 Gnohere).

Vojvodina: Zakula (cpt) – Vasilic, Dinga, Djuric, Nastic – Puskaric (82 Babic), Sekulic – Stanisavljevic (60 Maksimovic), Palocevic, Stamenic – Madakovic. Antrenor: Zlatomir Zagorcic.