Grupa de juniori “C” a FC Petrolul Ploieşti, pregătită de către Iulian Cojocaru, a câştigat, în weekend, ediţia din acest an a “Junior’s Cup Izida”, un puternic turneu international disputat la Albena (Bulgaria).

În faza grupelor, lupii i-au învins pe vicecampionii bulgariei, Slavia Sofia, cu 4-2, dar şi pe juniorii de la Steaua Bucureşti, cu 9-0!

Iată rezultatele din grupe:

Cherno More Kaballa – Petrolul 0-7

Marcatori: Andrei Stancu 4, Andrei Gâtej 2, Rareş Braşov

Slavia Sofia – Petrolul 2-4

Marcatori: Andrei Stancu 3, Andrei Gătej

Petrolul – Steaua Bucureşti 9-0

Marcatori: Ionuţ Ilie 2, Rareş Braşov 2, Matei Goroneanu 2, Mihai Niţescu, Andrei Gâtej 2.

 

În semifinale, Petrolul a eliminat-o pe campioana Bulgariei la această categorie de vârstă, Cherno More Varna, în faţa căreia s-a impus cu scorul de 3-1, toate golurile fiind înscrise de către Iulian Ilie.

În ultimul act, FC Petrolul a avut o adversară tot din România, Dinamo Bucureşti, iar meciul a fost unul dramatic. “Lupii” au condus cu 4-1 la pauză, dar au fost egalaţi în chiar ultimul minut de joc.

Petrolul a câştigat  loviturile de departajare, acolo unde lupii au transformat şapte penaltiuri, faţă de cele şase ale adversarilor. Golurile ploieştenilor din timpul de joc au fost  înscrise de către Iulian Ilie (2), Mihai Niţescu şi Ovdiu Costache.

Lotul folosit de către antrenorul Iulian Cojocaru la această competiţie a fost alcătuit din Artur Roman, Ştefan Georgescu, Florin Nicolae, Ovidiu Costache, Mihai Amariei, Antonio Ristea, Robert Rândaşu, Andrei Stancu, Matei Goroneanu, Iulian Ilie, Răzvan Oprea, Mihai Niţescu, Rareş Braşov, Enrico Stancu, Andrei Gâtej, Alexandru Cojanu şi Ionuţ Ilie. “Căpitanul” echipei, Mihai Niţescu, a fost desemnat drept cel mai bun jucător al turneului.

fcpetrolul.ro