Petroliştii au ajuns aseară la Zlatibor, în Serbia, iar Selymes le-a pregătit elevilor săi un antrenament de acomodare.

Aşa cum a anunţat Jurnalul Prahovean, Peterson Pecanha este foarte aproape de a semna prelungirea contractului şi se află cu lupii în cantonament. În schimb, N’Koyi, Marin, Sainrimat şi Petre nu au fost luaţi în Serbia. Nici Curileac nu apare pe lista publicată de fcpetrolul.ro.  

Iată lotul care a plecat la Zlatibor:

Peterson Pecanha, Alberto Cobrea, Mirel Bolboaşă - Marian Dean Beţa, Alexandru Benga, Robert Alecsandru, Yohan Bocognano, Jeremy Faug-Porret, Alexandru Chiriţă, Andrei Peteleu, Laurenţiu Marinescu, Sanaa Altama, Florent Andre, Nour Hadrhia, Gevaro Nepomuceno, Cheick Alan-Diarra, Abdellah Zoubir, Ismail Hassan, Andrei Rusu şi Eddy Gnohere. A fost, mai degrabă, un antrenament de readaptare la efort, coordonat de profesorul Ionel Tămăşan şi de antrenorul secund Valentin Sinescu, petroliştii având parte de o alergare uşoară de 20 de minute şi de o serie de exerciţii de stretching. Iar Tibor Selymes s-a pregătit cot la cot cu elevii săi, avându-i drept parteneri şi pe Cristi Vlad şi Cătălin Grigore.

Astăzi, „lupii” vor avea două şedinţe de pregătire, prima de la ora 10.00, iar cea de-a doua de la ora 18.00, iar marţi vor susţine şi primul joc-test al acestui cantonament, în compania formaţiei sârbe de eşalon inferior FK Cajetina.

Sursa: fcpetrolul.ro