FC Petrolul Ploieşti anunţă că, începând de luni, 22 iunie, va pune în vânzare abonamentele valabile pentru partidele de pe teren propriu din sezonul 2015-2016 (sezon regulat + play-off/play-out). Până duminică, 28 iunie, procedura va fi rezervată exclusiv abonaţilor din sezonul competiţional 2014-2015, aceştia putând opta pentru păstrarea locului în stadion. Suporterii care au deţinut abonamente în stagiunea precedentă sunt rugaţi să le prezinte în momentul reînnoirii, împreună cu cartea de identitate. Din data de 29 iunie, abonamentele vor putea fi procurate de către toţi cei interesaţi.

Pentru sezonul următor, preţul biletelor va rămâne la nivelul stagiunii precedente. Preţul abonamentelor, în schimb, va fi redus cu circa 15%, abonaţii urmând să aibă acces la meciurile din cadrul Ligii I (sezon regulat, play-off/play-out), precum şi la partidele din Cupa României şi din Cupa Ligii ce se vor desfăşura pe stadionul “Ilie Oană”, în organizarea FC Petrolul Ploieşti. Abonamentele vor fi vândute doar la casele de ticketing ale arenei “Ilie Oană”. Dată fiind schimbarea sistemului competiţional, cu un nou format, ce prevede disputarea unui sezon regulat (tur-retur, 13 meciuri pe teren propriu) şi, apoi, play-off (tur-retur, 5 meciuri pe teren propriu) sau play-out (tur-retur, 7 meciuri pe teren propriu), abonamentele vor fi vândute doar pentru întreg sezonul.

Preţuri abonamente sezon 2015/2016

Peluze                  165 lei

Tribuna II             335 lei

Tribuna I             465 lei

Tribuna 0            795 lei

Loc în lojă         5100 lei

* Elevii, studenţii şi pensionarii vor beneficia de o reducere de 50% la procurarea de abonamente, acestea urmând să fie amplasate la Peluza II. Abonamentele pot fi achiziţionate pe baza cuponului de pensie, respectiv al carnetului de student/elev, ştampilat şi vizat la zi.

** Abonamentele FAMILY vor fi emise în Sectorul 212, Tribuna II. Copiii cu vârsta sub 12 ani vor avea gratuitate în cazul în care sunt însoţiţi de către un părinte deţinător de abonament emis pentru acest sector.

Totodată, împreună cu partenerii săi, FC Petrolul Ploieşti le-a pregătit o serie de facilităţi suporterilor care îşi vor achiziţiona abonamente pentru stagiunea 2015-2016:

-          10% discount la tratamentele efectuate la Clinica Acibadem din Turcia;

-          20% discount pentru închirierea de autoturisme prin Cronoscar;

-          20% discount la sala de fitness Moving Express Ploieşti;

-          15% discount la achiziţionarea de articole din magazinul Nike, amplasat în incinta AFI Ploieşti;

-          15% discount la achiziţionarea de produse din magazinul oficial al FC Petrolul Ploieşti (stadion “Ilie Oană”);

-          15% discount la Restaurant Best Ploieşti;

FC Petrolul Ploieşti face cunoscute şi preţurile pentru bilete, ce vor fi valabile în sezonul 2015-2016

Preţuri bilete sezon 2015/2016

Peluze             12 lei

Tribuna II         25 lei

Tribuna I           35 lei

Tribuna 0         60 lei

Loc în lojă       300 lei

* La anumite partide din Liga I, Cupa României sau Cupa Ligii preţul biletelor poate suferi modificări.

fcpetrolul.ro