La prezentarea echipamentului care a avut loc la Carrefour, jucătorii Petrolului au venit însoţiţi de Tibor Selymes. Tehnicianul lupilor s-a declarat mulţumit de echipamentul Nike pentru noul sezon. Tricourile au pătrăţele galben-albastre, iar Selymes a promis că Petrolul îşi va ţine în şah toate adversarele din campionat din iarnă încolo.   

“Tricourile sunt foarte frumoase, vorbim despre Nike, este ceva senzaţional. Când o să ne ţinem în şah adversarii? O să-i ţinem sigur, dar din iarnă încolo. Acum, fără glumă, este nevoie de răbdare, pentru că sunt mulţi jucători noi şi timpul de pregătire este foarte scurt. Sunt practic trei săptămâni în care noi trebuie să formăm o echipă. Am discutat şi cu suporterii şi au înţeles problema”, a declarat Tibor Selymes.

Tehnicianul lupilor a spus că Tamuz are un program separat după accidentarea suferită şi din macest motiv nu a fost la prezentarea lotului. În orice caz, şansele ca el să rămână la Petrolul sunt nule. Mai ales că cei de la Petrolul sunt impresionaţi de calităţile lui Gnohere, despre care spun că este mai bun ca Tamuz.