După ce l-a transferat pe Harlem Gnohere, Petrolul a reuşit să perfecteze înţelegeri cu alţi trei fotbalişti.

Sanaa Altama, Jeremy-Faug Porret şi Ismail Ahmed Kadar Hassan au semnat, fiecare, pe durata a trei ani.

Mijlocaşul central francez Sanaa Altama (24 ani) a evoluat în această primăvară tot în Liga I, pentru Oţelul Galaţi. Născut în Franţa, la Lille, Altama a mai jucat, în cariera sa, la OSC Lille, FCO Dijon şi Mouscron-Peruwelz (Belgia), cu Dijon bifând 17 prezenţe în Ligue 1, primul eşalon francez.

La rândul său, Jeremy Faug-Porret (28 ani) are şi el, deja, experienţă în România, returul ultimei stagiuni găsindu-l în tricoul lui FC Botoşani. Francezul poate evolua atât ca fundaş central cât şi ca fundaş stânga, iar înainte de a ajunge în Liga I a petrecut trei ani în Bulgaria, acolo unde s-a aflat sub contract cu Chernomorets Burgas (2011-2013) şi cu ŢSKA Sofia (2013-2014).

Cel de-al treilea transfer perfectat în aceste zile este acela al mijlocaşului de bandă Ismail Ahmed Kadar Hassan (28 ani). Cu junioratul făcut la Lille, Ismail Hassan a jucat în prima ligă din Slovacia, pentru Dunajska Streda, şi în eşalonul de elită din Algeria, la ASO Chlef, ultima dată evoluând pentru gruparea franceză Epinal. De asemenea, fotbalistul a disputat şi 10 partide pentru naţionala statului Djibouti.

fcpetrolul.ro