Veste proastă pentru cei care sperau ca insovenţa FC Petrolul SA să intre în linie dreaptă. Surse din SGU Ploieşti ne-au declarat că reprezentanţii societăţii comerciale nu vor vota planul de reorganizare propus de reprezentanţii Petrolului. Consiliul de Administraţie al societăţii a luat în discuţie propunerea de plan de reorganizare şi consideră că acesta este inacceptabil pentru SGU. Societatea din patrimoniul Primăriei Ploieşti ar pierde o sumă considerabilă, respectiv 90% din creanţa de peste 15 miliarde de lei.

"Solicităm ca SGU să fie înscrisă în plan cu întreaga creaţă. Sunt banii municipalităţii şi deci ai ploieştenilor şi nu putem renunţa la ei", ne-a declarat sursa citată.

Reamintim că SGU a fost trecută în planul de reorganizare cu doar 10% din creanţă.

Şi reprezentanţii ANAF au anunţat că nu sunt de acord cu planul de reorganizare propus de club. În aceste condiţii este din ce în ce mai clar scenariul prin care Petrolul Ploieşti nu va putea intra în reorganizare şi va fi declarat falimentul societăţii comerciale. Astfel, sigla, palmaresul şi brandul Petrolul se vor întoarce în patrimoniul Primăriei Ploieşti.