Mai mulţi jucători ai Petrolului au fost chemaţi mai repede din vacanţă. Nu pentru a prinde mai multe zile de pregătire, ci pentru a pregăti despărţirea în termeni amiabili de clubul ploieştean.

De altfel, Petrolul a anunţat de mai multă vreme că va renunţa la jucătorii cale căror salarii nu se reflectă deloc în randamentul acestora la echipă. Printre ei se află Nepomuceno, N’Koyi, Fanchone şi Vasilache. Ploieştenii au încheiat deja colaborarea cu Astafei şi Gallegos din acelaşi motiv, în timp ce De Lucas şi Filip şi-au manifestat ei dorinţa să plece.

De asememea, managerul sportiv Joiţa şi antrenorul Selymes doresc să renunţe şi la Kronaveter. Fotbaliştii veniţi în iarnă, după insolvenţă, au semnat contracte până acum, cu opţiune de prelungire.

Revenind la jucătorii chemaţi, se pare că nu toţi sunt dispuşi să plece pentru că le vine greu să renunţe la salarii cu care nu s-ar mai întâlni la alte echipe...

Renunirea lotului Petrolului este programată pe data de 11 iunie seara. Jucătorii vor participa la o cină, după care, a doua zi, vor efectua vizita medicală şi vor intra, apoi, în programul normal de pregătire.