Petrolul stă sub umbrela nevoii de puncte pentru o clasare cât mai bună, dar rareori joacă cu ambiţie. Cu Dinamo, lupii s-au făcut de râs. La Chiajna, mulţi dintre jucători sunt accidentaţi. Neoficial, unii dintre ei n-au prea mai vrut să joace, cum a fost Alcenat care a spus că se teme de accidentare pe terenul sintetic al Concordiei. Nu că n-ar fi avut de ce să-i frică. Ipsa a păţit-o şi a trebuit să fie schimbat la pauză.

Pe fondul unei letargii inexplicabile pe faza defensivă a gazdelor, lupii au înscris primii, prin N’Koyi, cel care are toate şansele să o ia pe urmele lui Camara. Adică să plece după ce a înscris abia în ultima etapă.

Concordia şi-a reaprins speranţele – dacă se poate spune aşa – după doar cinci minute. Cristea, Prinţul care a trecut şi pe la Petrolul, a prins un şut magistral, de la 17 metri, direct în vinclu, cu bara de sus! Imposibil de apărat!

Părea cam liniştită Chiajna până a încasat şi cel de-al doilea gol, de data asta de la Kronaveter, din pasa lui N’Koyi. Atunci s-a mai văzut un pic de agitaţie, dar nu disperarea aceea specifică echipelor care-şi joacă ultima şansă. Poate că n-a avut timp să se instaleze, pentru că fotbaliştii Concordiei au dat dat iarăşi gol repede. Acum a înscris Purece. Ceva mai târziu a marcat şi Pena, cu un şut din unghi, şi uite aşa Chiajna mai rămâne un an în Liga I. Că a bătut Petrolul şi că Braşovul şi Gazul s-au bătut până au căzut amândouă în prăpastie. Incredibil...

Concordia Chiajna – Petrolul 3-2 (1-1)

Marcatori: N’Koyi (12) Kronaveter (52) / Cristea (17), Purece (59), Pena (72)

Chiajna: Matache – Vagner, Dragarski, Bagaric, Bucurică – Maftei – Grigorie (54 Pena), Boldrin (60 Serediuc), Purece (79 Florea), A. Cristea – Dina.

Petrolul: Pecanha – Coman, Ipsa (46 Gallegos), Marin, Peteleu – Kronaveter, Filip – Nepomuceno (58 Mareş), Pastorini, Astafei – N’Koyi (69 Chiriţă).