Comisia de Apel din cadrul Sistemului de Licenţiere al FRF a respins memoriile cluburilor CFR Cluj şi Petrolul Ploieşti, menţinând sancţiunile cu depunctarea (câte şase puncte) primite din partea Comisiei de Fond, informează site-ul oficial al federaţiei.

"Comisia de Apel respinge apelurile formulate de Fotbal Club Petrolul SA şi Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA şi menţine hotărârea instanţei de fond prin care s-a decis sancţionarea cu deducerea a câte 6 puncte din clasamentul Ligii 1, în sezonul 2015-2016 şi monitorizarea la 30 septembrie 2015 a informaţiilor financiare previzionate", se arată în comunicatul Administraţiei de licenţiere publicat pe site-ul citat.

Ultima cale de atac a grupărilor împotriva sancţiunii cu depunctarea o reprezintă Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, dar o decizie trebuie să fie dată până la 30 iunie.

Reamintim ca CFR Cluj şi Petrolul Ploieşti  sunt singurele cluburi care au făcut apel la decizia Comisiei de Fond a Sistemului Naţional de Licenţiere din cadrul FRF prin care au fost penalizate cu câte şase puncte.