Suporterii care formează majoritatea facţiunilor au hotărât să continue protestul îndreptat atât împotriva jucătorilor, cât şi împotriva conducerii. Ei au anunţat printr-un comunicat de presă că vor reveni în peluze odată cu începerea sezonului viitor.  

”Referitor la zvonurile care se vehiculează, cum că galeria “Lupii Galbeni” urmează să renunţe la protestul deja cunoscut, cu prilejul ultimului meci de acasă al Petrolului, ne simţim datori să informăm opinia publică şi pe toţi suporterii găzarilor că rămânem fideli poziţiei noastre, până la finele actualului sezon.

Dezamăgirea provocată de cei care au fost idoli pentru noi în acest retur şi atitudinea acestor conducători pătaţi nu poate fi ştearsă cu buretele, astfel ca poziţia noastră rămâne neschimbată. Tocmai de aceea, ne exprimăm încrederea că toţi suporterii care frecventează Peluza I vor ţine cont de acţiunea noastră şi vor respecta decizia de a nu încuraja actualii componenţi ai lotului la această ultimă partidă de acasă. Chiar şi cei care au abonamente şi şi-au achiziţionat tichete la meciul cu Dinamo pot da dovadă de respect şi solidaritate, pentru a demonstra că nu uităm cu una, cu două, umilinţele la care am fost supuşi.

Având în vedere că încă nu s-a achiziţionat un număr mare de bilete în Peluza I, facem apel la cei care doresc să-şi achiziţioneze tichete să se îndrepte către peluza opusă sau către celelalte zone ale stadionului, din respect pentru protestul nostru, al cărui final se va produce după partidă din ultima etapă, de la Chiajna. În speranţa că vom avea între mulţi dintre voi aliaţi de nădejde, vă asigurăm că din sezonul viitor vom reveni la datorie şi vom realiza, în măsura resurselor pe care le mai deţinem, spectacolul bine cunoscut, sperăm noi, în faţa unor fotbalişti dedicaţi şi determinaţi”, se arată în comunicatul de presă postat de phon.ro.

Pe de altă parte, după începerea protestului, două grupări, Asociaţia Diaspora Galben Albastră şi Liga Suporterilor Constantin Tabarcea au făcut un apel către fanii Petrolului să vină la meciuri şi să încurajeze echipa.