La finalul meciului pierdut la Târgu Mureş, antrenorul Valentin Sinescu a explicat că afirmaţiile sale conform cărora la ASA joacă şeful CCA Vassaras au fost menite să pună presiune pentru a beneficia de un arbitraj corect.

Totodată, antrenorul lupilor a specificat că nu oferă declaraţii plate, dând exemplul altor tehnicieni. Fabuloasă este mostra de platitudine: Mi-ar fi fost uşor să spun că vrem opt puncte (!) din ultimele trei meciuri, obţinute printr-un joc preponderent de contraatac!

În ceea ce-l priveşte pe Astafei, care a avut o prestaţie slabă la Târgu Mureş, explicaţia lui Sinescu are logică: Astafei s-a consumat pe faza defensivă.

Am vrut să scoatem maximum din acest meci, dar era clar că în faţa unei echipe redutabile pe propriul teren era mulţumitor şi un punct. S-a întâmplat ca acesta să fie deznodământul, unul care ne întristează. Ne interesează în principal rezultatele urmăritoarelor noastre, ce se întâmplă deasupra noastră e problema altora.

Eu am făcut acea declaraţie cu bună ştiinţă. Am vrut un mic şi nevinovat război psihologic, pentru a asigura echipei mele un arbitraj echidistant. Îl felicit pe Radu Petrescu. Astăzi învingătoarea s-a decis pe teren. Mi-ar fi fost uşor să apar în faţa dumneavoastră şi să spun platitudini, că vrem opt puncte din ultimele trei meciuri, obţinute printr-un joc preponderent de contraatac, dar i-aş fi jignit pe telespectatori.
 

Victoraş Astafei este un jucător cu o atitudine exemplară. Astăzi a îndeplinit cu brio sarcinile tactice în jocul defensiv. I-a ajutat pe cei doi fundaşi laterali. Că nu a avut luciditate la execuţiile finale, la ultima pasă, e o consecinţă a acestui efort excesiv.

Nu mă interesează ce se întâmplă la top. De circumstanţă, sâmbătă voi fi fanul ASA-ului, pentru că mă interesează să ocupăm o poziţie superioară pentru a ajuta clubul
”, a declarat Sinescu la Digisport.