După etapa nebună de ieri, Petrolul are în mână „cheile campionatului”. Din păcate nu pentru Ploieşti, aşa cum ne doream la începutul campionatului, ci pentru alţii. Înfrângerea de la Mediaş a creat impresia că ASA a pierdut lupta pentru titlu, golul din minutul 93 bucurând mai mult ce a mai rămas din galeria stelistă decât suporterii medieşeni. Însă totul a durat numai trei ore, Chiajna reuşind un 2-2 în deplasarea cu FCSB, jucată pe Arenă Naţională, în faţa a numai 4000 de suflete.

Etapa viitoare jucăm la Târgu Mureş şi partida cu ASA este extrem de importantă în configuraţia clasamentului, atât pentru noi cât şi, mai ales, pentru cei din Târgu Mureş. Dar, mai mult decât atât, este extrem de importantă pentru FCSB care se roagă să încurcăm ardelenii, fiind ei dispuşi să plătească şi deplasarea şi arbitrul laugh. Fără să mai fie, însă, cineva convins că FCSB ar putea bate „sigur” la Braşov, stegarii fiind la o „liniuţă” de supravieţuirea în prima ligă.

Oricum, pentru suporterii ploieşteni, ideea că FCSB ar putea scăpa titlul anul acesta reprezintă o bucurie care vine să compenseze amarul declanşat la Ploieşti după ce bucureştenii au încins hora bucuriei pe Ilie Oană, la finalul unui 1-1 smuls cu greu. Pentru că nu putem uita nici degetele mijlocii arătate suporterilor ploieşteni de pseudofotbalisti ai FCSB.

Acum, ce să zici? Evident că ne vom bate la Târgu Mureş, locul 3 fiind o necesitate nu atât sportivă cât, mai ales, financiară pentru clubul Petrolul. Pe de altă parte, stelistul Adi Popa a declarat că el şi coechipierii lui ar fi „proştii proştilor” dacă ar pierde campionatul după un avans de 13 puncte la începutul returului. Dar şi lor li s-a întâmplat să piardă cu Viitorul cu 2-5 pe teren propriu, nu e aşa? Evident, fără să fie vorba de vreun „blat” ! cheeky Aşa că ce le poţi spune lupilor galbeni ? Vedeţi şi voi, băieţi, cum faceţi, să iasă bine !