„Evident, scopul nostru este să câştigăm meciul de la Piatra Neamţ, să ne păstrăm invincibilitatea în deplasare şi, în acelaşi timp, să ne consolidăm locul de pe podiumului clasamentului”, a declarat antrenorul Mircea Rednic pentru fcpetrolul.ro.” Întâlnim, din nou, o echipă care a schimbat antrenorul înaintea meciului direct, o formaţie ce luptă pentru supravieţuire, dar important va fi să nu mai repetăm greşelile pe care le-am făcut la Mediaş”, a continuat antrenorul Petrolului.

La antrenamentul de sâmbătă desfăşurat pe terenul de la Conpet, au participat jucătorii convocaţi pentru meciul cu Ceahlăul. Din lot nu fac parte fotbaliştii pedepsiţi Geraldo şi Teixeira şi nici Vasilache, cel care, aşa cum a anunţat Jurnalul Prahovean, a fost exclus şi se antrenează separat.

Lotul pentru jocul de la Piatra Neamţ: Mirel Bolboaşă, Alberto Cobrea (portari), Jean Sony Alcenat, Ioan Filip, Kristian Ipsa, Marian Marin, Jean-Alain Fanchone, Andrei Peteleu, Mourad Satli, Laurenţiu Marinescu, Pablo de Lucas, Victor Astafei, Gevaro Nepomuceno, Sebastian Gallegos, Rodrigo Pastorini, Toto Tamuz, Patrick N’Koyi şi Mohamed Tchite.

Peterson Pecanha şi Rok Kronaveter. Primul stă o etapă, iar slovenul, două, după cartonaşul roşu primit la Mediaş.

Petroliştii vor pleca duminică dimineaţă spre Piatra Neamţ. Partida este programată luni seară, de la ora 21.00.