Liga Suporterilor Constantin Tabarcea şi Asociaţia Diaspora Galben Albastră au transmis un mesaj tuturor iubitorilor Petrolului. Aceştia îi îndeamnă pe suporteri să vină la meciurile lupilor, indiferent de situaţia în care se află clubul. Săptămâna trecută, după cea de-a patra înfrângere la rând a Petrolului pe teren propriu, mai multe facţiuni din peluză au anunţat că nu vor mai fi prezente la meciuri din cauza atitudinii jucătorilor.

Iată comunicatul celor două organizaţii postat de ph-online.ro:

"Liga Suporterilor Constantin Tabarcea împreuna cu Asociaţia Diaspora Galben Albastră ţin să amintească tuturor iubitorilor echipei Petrolul Ploieşti, în aceste vremuri tulburi, în care nori negri s-au adunat pe cerul petrolist, două versuri din imnul ce se cântă meci de meci pe stadionul Ilie Oană: <<Pe cer senin sau înnorat, cu tine vrem să fim/ Un lucru e adevărat, Petrolul te iubim!>>.

Pentru cei care se regăsesc în această declaraţie de dragoste necondiţionată faţă de echipa de suflet a ploieştenilor ţinem să reaccentuăm că ADGA şi LSCT sprijină necondiţionat Petrolul şi culorile galben-albastre! Indiferent cine joacă în echipă, indiferent cine antrenează, indiferent câte goluri luăm sau dăm, indiferent pe ce loc suntem sau în ce ligă ne aflăm, adevăraţii petrolişti au fost, sunt şi vor fi pe stadion susţinând singurul simbol netrecător, Petrolul din Ploieşti! De aceea îndemnăm pe toţi cei care iubesc nestrămutat echipa şi pentru care rezultatele contează mai puţin, să fie alături de ea pe stadion, ori de câte ori au ocazia, pentru a putea povesti şi celor ce vor veni după noi că echipa Petrolul niciodată nu a încetat să fie iubită în urbea Ploieştilor!"

Semnat: Liga Suporterilor Constantin Tabarcea & Asociaţia Diaspora Galben Albastră