Victoria Petrolului în meciul cu FCSB a dat frâu liber bucuriei în tabăra lupilor galbeni. Rednic a spus că nu renunţă la lupta pentru titlu. De fapt, “nu renunţ” a devenit un fel de motto al tehnicianului de când se află, pentru a doua oară, la Ploieşti.

În declaraţiile date după meci, antrenorul Petrolului s-a ţinut de glume. A făcut aluzie la faptul că, de ziua lui, Copos l-a demis de la Rapid cu un buchet de flori.

"De obicei o cam fur de ziua mea! Sînt foarte bucuros pentru victoria de azi. Băieţii mei au stat foarte bine în teren. O victorie pe terenul Stelei care vine după 15 ani. Prefer să fiu taxat prin lipsa suporterilor, decît să se întîmple alte incidente. Se joacă titlul acum. E bine că şi noi am revenit pe locul 3. Suporterii pe bună dreptate nu au venit la stadion. E de înţeles. Dar astăzi am avut o atitudine bună, pozitivă, este o victorie meritată şi binevenită. Titlul se joacă, am văzut evoluţia celor de la Mureş, noi ne jucăm şansa noastră, nu cedăm, nu am renunţat la luptă”, a mai spus Rednic.

Nepomuceno, erou “la dublu”

După meci s-a spus că Gevaro Nepomuceno a fost eroul Petrolului pentru că a marcat golul victoriei în minutul 90. Cealaltă jumătate de fază a făcut-o însă Kronaveter. Mijlocaşul Petrolului l-a scos din joc pe Varela şi tot el l-a pus pe olandez pe traiectoria golului. Atât de bine a fost gândită faza de către Kronaveter, încât Nepoumceno nu avea voie să rateze. „Sunt foarte fericit pentru acest gol. Cu siguranţă s-au întâmplat multe lucruri de la ultimul meci în care am pierdut cu Steaua (n.r. – FCSB). Sper ca suporterii să revină şi să ne susţină. Înţeleg că sunt nervoşi pe noi, dar acesta este fotbalul. Sunt foarte fericit pentru mine, pentru echipă şi în special pentru victorie. Am discutat înainte cu Mircea Rednic, îl felicit, îi doresc la mulţi ani!”, a declarat Nepomuceno la Look TV.

Foto> sportpictures.eu